Smartlog v3 » Tag livet let » Bronze til Danmark
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Bronze til Danmark

26. Jul 2013 06:45, kire

EM i fodbold for kvinder 2013

Set med danske øjne burde Danmark efter indsatsen mod Norge have stået i EM-finalen, men målt med retfærdighedens lidt længere målebånd er det i orden.

Det var en lodtrækning, som fik det danske kvindelandshold videre fra gruppespillet, hvor det tabte en kamp og kun spillede to uafgjort. Derefter blev der vist fight og flot spil både i kvarfinalekampen mod Frankrig og i går mod Norge, som havde heldet med sig allerede efter to minutter.

Der var de danske kvinder ikke helt til stede, hvilket blev udnyttet af Norge ved et hjørnespark, der resulterede i en norsk 1-0 føring, og selv om det derefter var op ad bakke, blev der vist god energi fra dansk side, og det gav bonus kort før slutfløjtet.

Med 1-1 skulle kvindelandsholdet ligesom i kvartfinalen ud i en straffesparkskonkurrence, som med to danske afbrændere førte til, at Norge løb af med sejren og nu skal forsøge at få de tyske kvinder ned fra den europæiske guldstol, som de nu har siddet og tronet på efter 5 europamesterskaber i streg.

Danmark og Sverige er sikret medaljer, da UEFA automatisk uddeler bronze til de to tabere af semi-finalerne. Dette nordiske opgør kunne ellers imod al beregning have skabt ikke så lidt opmærksomhed omkring ”Frauenfussball”.

 

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv