Smartlog v3 » Tag livet let » De gode og muntre minder
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

De gode og muntre minder

9. Aug 2012 06:48, kire

”Ude af drift” stod der ved et lyskryds, hvor lamperne ikke virkede. Det var sådan, jeg havde det den dag, da jeg så dødsannoncen for min gode ven. Selvom jeg godt vidste, han var alvorligt syg, var det en lammer. Alt gik helt i stå.

Intet varer evigt, gentog jeg trøstende for mig selv. Men det var ikke rimeligt og slet ikke rimeligt over for hans børn, som for 3 år siden havde mistet deres mor også efter svær sygdom.

Jeg satte mig og nedskrev mine minder om ham fra de mange år, vi havde kendt hinanden. De skal sendes til hans efterladte, når sorgen har lagt sig til savn, så det ikke bliver den sidste og værste tid, de vil tænke tilbage på, men de gode og berigende oplevelser.

Jeg fandt derfor også de muntre sider frem og fik snakket med flere, han havde arbejdet sammen med. Vi blev enige om, at vi ville deltage ved begravelsen for at ære ham og for at få bearbejdet vort lammende chok.

En god ven er væk, rejst til de sporløses land, men han har efterladt sig spor. De gode minder lever, vil blive bevaret og taget frem – i bogstavelig og overført betydning. Som Villy Sørensen har sagt: ”Mennesker kan dø i én, selvom de er i live. Mennesker kan leve i én, selvom de er døde.”

"Evigt ejes kun det tabte" (Henrik Ibsen)

Det, vi har mistet, er dybest set det eneste, som ikke kan tages fra os igen. Det lever i os som en uløselig del - som noget værdifuldt, der altid vil være der som minder om tiden, der svandt.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede