Smartlog v3 » Tag livet let » En postgang for sent
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

En postgang for sent

2. Oct 2014 07:17, kire

 (Foto: Kire S Dam) 

Nu står de overalt. Postkasserne. Kønne er de ikke. Men fra 1. januar 2012 skulle vi have dem, og de skulle placeres ude ved skellet med adgang fra offentlig eller privat fællesvej.

I den nye postlov stod, at alle postkasser skulle være lettilgængelige for landets postbude.

775.000 villaejere blev berørt af lovændringen, og en stor part måtte i gang med spade og skruetrækker efter at have investeret i en postkasse, som fornuftigvis skulle være forsynet med navneskilt, så buddet kunne se navnene på alle postmodtagere på adressen. Som vist på fotoet er dette dog ikke sket alle steder.

Lovændringen medførte ikke, at vi fik vores post tidligere på dagen. Den skyldtes udelukkende, at Post Danmark var tvunget til at effektivisere for at stå distancen på grund af internettets indflydelse, og i virkeligheden kom de nye regler en postgang for sent. Vi får jo stort set ingen breve mere. Alt foregår digitalt.

Fra den 1. november 2014 skal postbudene udbringe endnu færre forsendelser, idet alle borgere over 15 år skal have en digital postkasse på borger.dk til breve fra alle offentlige myndigheder (som kommunen, sygehuset eller SKAT). Der kommer breve om personlige skattesager, indkaldelser til undersøgelser eller bilsyn. Og det er der, man f.eks. får at vide, om der er plads i en daginstitution.

Man bør være opmærksom på, at digital postkasse og E-boks ikke er det samme. Man har nemlig ikke automatisk digital post, fordi man har en e-Boks, hvor man får post fra private virksomheder som banker og pensionsselskaber. At anvende e-Boks er frivilligt, men nu er det muligt at "flette" sin e-Boks og den digitale postkasse, så man får vist den digitale post fra begge postkasser ét sted.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« May 2018 »
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 


Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede