Smartlog v3 » Tag livet let » Et kikset stunt
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Et kikset stunt

1. Mar 2013 00:12, kire

”Slet omtale er bedre end slet ingen omtale”, sagde rejsekongen Simon Spies, og sådan må kommunikationsrådgiver Morten Scheelsbeck have tænkt.

 

Han har ført sig frem med et så kikset mediestunt, at han har udnævnt sig som en oplagt kandidat til benævnelsen ”Årets Torsk”. Morten Scheelsbeck har oprettet en Facebook-gruppe for frivillige, der vil undervise skoleelever, der bliver berørt af lærernes lockout, og siden har det føget med mindre pæne ord på nettet, som ikke skal gengives her.

 

Han har også med store bogstaver fået at vide, at han er en slem, slem skruebrækker, som vil lokke andre til at påtage sig konfliktramt arbejde. Og rigtig mange gør ham opmærksom på, at hvis han ville hjælpe eleverne, burde han kæmpe på lærernes side, samt at det forekommer helt absurd, at han som medlem af de blå Konservative støtter op om røde Christine Antorinis kamp for at få lærerne til at finansiere folkeskolereformen.

 

Morten Scheelsbeck ønsker ikke at gøre initiativet til et spørgsmål om partifarver, men han har med sit initiativ bestemt valgt side og har afsløret, at han ikke forstår de mest basale regler i en arbejdskonflikt.

På sin egen Facebook-side jubler han: ”Så kører vi sgu med tophistorien på EB.dk!”, men med promoveringen har han dømt sig selv ude – ikke kun af fremtidig politik, men også som en seriøs kommunikationsrådgiver.

 

Man kunne være tilbøjelig til at komme med dette citat: "Alle er kun krummer i livets store kiksedåse. Bortset fra mig, jeg er en lækker chokolademarengs!" (Garfield)

Kommentarer

  1. Ole
    1. Mar 2013 10:01
    1

    Den 17. februar skrev Morten Scheelsbeck på Facebook: ”Bliver aldrig nogensinde træt af at spille Snyd! Det er jo verdens bedste spil!”.
    En ærlig mand :-) !!!

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv