Smartlog v3 » Tag livet let » Forbud mod shorts
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Forbud mod shorts

17. May 2018 05:23, kire

Det kræver næsten en billedkommentar, at Jyllands-Postens chef har forbudt de mandlige medarbejdere at gå i shorts på jobbet. ”Vi er en arbejdsplads – ikke en campingplads”, siger han.

JP er imod kvindelig tildækning. Men Jacob Nybroe mener, at mandlige knæ er anstødelige! Jeg har lyst til at give ham en ”sveder” og idømme ham lange bukser på livstid!

Han siger, det er af respekt for husets kunder, kilder og eksterne gæster, og glemmer hensynet til bladets omdømme. Alle ved, at der i disse dage er varmt på arbejdspladsen i Viby, og det forklarer måske, hvorfor chefen glemmer at holde hovedet koldt.

Da den altid noble og velklædte tv-oplæser Steen Bostrup en sommerdag mødte op i et varmt tv-studie i korte benklæder, var der ikke nogen, der følte sig krænket, og det gør Kronprinsesse Mary nok heller ikke, hvis hun kom til at møde en sommerklædt JP-medarbejder.

Nybroe omtaler hende som en, hans ansatte skal være parate til at møde, når de er på arbejde. Har han slet ikke opdaget, at let og løstsiddende tøj netop er hendes stil?

Med tildækningsdekretet er JP-chefen helt på linje med den gamle Mærsk McKinney, der godt kunne acceptere et opsmøget skjorteærme, når blot de spidse albuer ikke var synlige. J

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« May 2018 »
MTWTFSS
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 


Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede