Smartlog v3 » Tag livet let » Hvem bliver den næste?
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Hvem bliver den næste?

11. Jan 2013 07:51, kire

  

Året var kun lige begyndt, før medierne gik i gang. Angrebene blev rettet mod fæstningsbyen Fredericias borgmester, og bombardementet fortsatte, til han faldt.

"Hvad var der dog, der skete?" som Kaj Munk skrev om anemonen, den lille forårsbebuder. Afhængig af øjnene, der ser, kan man vælge at betragte anemonen som et under eller en gentagelse i årets cyklus.

Men hvad så med borgmestersagen? Var det bare vores 'forunderlige' demokrati, som viste sig i funktion? Eller var det en gentagelse med mediemøllen, der malede og knuste en fremadstormende politisk succes, som på Jantevis skulle stækkes med drag over nakken?

Set herfra var det noget, vi havde oplevet før – senest med kulturminister Elbæk, hvor små fejltrin, der ikke var spor kriminelle, blev blæst op og gentaget, til det kom helt ud af proportioner.

Thomas Bankes sjusk blev gradvist omdøbt til fusk og falsknerier, og vær sikker på, at det sidste ord ikke er skrevet om trekantsbyen. Vi kommer til at se overskrifter som ”Farcen i Fredericia fortsætter”.

Redaktørerne har givetvis på fornemmelsen, at læserne og seerne ikke gider læse og høre ret meget mere om Helle Thorning, så nu er det Venstres tur til at få hug. Og Lars Løkke havde luret, at han måtte træde i karakter for, at dønningerne ikke her i det kommunale valgår ville nå til andre kommuner eller Christiansborg.

Med bemærkningen ”Det er noget rod!”, gav han reelt sin partikammerat Thomas Banke en kold skulder. Løkke kunne ikke forholde sig tavs til, at Venstres seks byråds-medlemmer skrumpede ind til et.

Med formandens pistol for panden havde Fredericia-borgmesteren ikke noget valg, men hans brøde må siges at være af minimal karakter. Den havde slet ikke det omfang, vi så i Farum eller bestikkelsessagen i Aalborg.

Men Fredericia kom pludselig i orkanens øje, og medie-verdenen fornemmede, at her ville en underholdende komedie udfolde sig med en udråbt skurk og en del dramatik, og der kommer helt sikkert flere afsnit i serien.

Som i sæbeoperaer er der ingen fastlagt slutning. Man vil altid kunne finde lidt personfnidder eller en lille nullermand bag et skab i et hjørne i en partiforening eller hos en folkevalgt, som derved vil få ørerne i mediemaskinen.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv