Smartlog v3 » Tag livet let » Lars Løkke lod sig pløkke
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Lars Løkke lod sig pløkke

6. Dec 2011 21:48, kire

Vedrørende lækagesagen så sættes der kun fokus på det ulovlige i at udlevere personlige oplysninger.

Men når der er foregået en forhandling med EkstraBladet, må der vel også være indblandet penge, sorte penge - og dermed tale om økonomisk kriminalitet.

Det undrer mig desuden, at Lars Løkke indkalder til et møde med pressen, hvor han er så dårlig forberedt. Han møder op uden at have tænkt over et godt svar på det, alle journalisterne vil spørge om nemlig hans og partiets rolle i udleveringssagen.

Desuden lader han sig frustrere og nærmest trænge op i ringhjørnet, da han ikke har styr på rammerne. Det handler meget om at se overskudsagtig ud, når man vil aflevere et budskab, som skal ose af troværdighed.

Kommentarer

 1. ASH-TOR
  7. Dec 2011 15:26
  1

  Jamen, der er da meget, der kan undre.

  1. Hvorfor offentliggør EkstraBladet navnet på spindoktoren og sælger kildebeskyttelsen? Kommentar: Redaktøren sagde, han ville magtmisbrug til livs. Er der slet ingen spejle på redaktionen?

  2. Hvis Traktor Troels ikke har foretaget sig noget forkert, hvorfor går han så på orlov? Kommentar: Det lugter!

  3. Hvad er det i Helle T´s skattesag, som ikke tåler dagens lys? Kommentar: Hvorfor kan vi ikke gøre som i Norge, hvor skattelisterne er offentlige? Dermed kommer vi også det til livs, at firmaer fører individuelle lønforhandlinger med de enkelte medarbejdere.

 2. Kire S Dam
  8. Dec 2011 07:17
  2

  Man kan vælge at betragte EkstraBladet som en vagthund, der gør ved enhver lejlighed. Men ejeren har ansvaret, og går den over gevind, bør den aflives. Dette skete med tabloidavisen ”News of the World”, hvor ejerne besluttede at lukke avisen efter de pinlige afsløringer om aflytning.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv