Smartlog v3 » Tag livet let » Politiker taget for narkokørsel
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Politiker taget for narkokørsel

7. Feb 2018 06:55, kire

Jakob Engel-Schmidt, udviklingsdirektør på Niels Brock og Venstre-politiker på orlov, er blevet taget for narkokørsel i juli.

Han nægtede at lade sig teste, blev anholdt og taget med på stationen.

Senere fik han frakendt kørekortet i tre år og forsøgte at hemmeligholde sin dødskørsel. Nu mange måneder efter forseelsen, som er blevet afsløret af Ekstra Bladet, er Engel-Schmidt krøbet til korset, har undskyldt og kaldt det uacceptabelt, at han satte sig bag rattet med kokain i blodet.

Ja, det er uacceptabelt, og det er forkasteligt, at han skulle støtte sig til kokain og har fortiet dommen. Kan man med en så manglende dømmekraft beholde job og orlov? På Niels Brock er han rollemodel for ungdommen, og på Borgen har han været med til at lovgive. Var han påvirket ved udvalgsmøderne, og når han trykkede på stemmeknappen i salen?

Det er åbenbart nødvendigt med "dopingkontrol på Borgen" og ”mere politi på vejene” med så mange kendisser, der farer påvirkede omkring. Men indlægget her skal ikke slutte med denne letkøbte pointe.

Jakob Engel-Schmidt har støttet den bandekriminalitet, som han har påstået at ville bekæmpe, og han har hyret en fed løn for dette dobbeltspil. Derfor bør han stå frem og fortælle sandheden. Hvor ofte har han indtaget kokain? Sammen med hvem? Og hvem leverede (uden om skattevæsenet) narkoen?

Det er ikke nok at sige, at ”man tager ansvar for sine handlinger”. Det har vi hørt så tit. Der skal mere til i denne sag. I kommentartrådene på Facebook får han selvfølgelig både drøje hug af kritikere og knus fra vennerne, som ønsker ham alt godt i fremtiden. Men der bliver også udtrykt, at det er en privatsag, hvad man indtager.

Det er det ikke. Kokain er et vanedannende og farligt stof, som får folk op på dupperne, så de ofte får kort lunte, bliver uberegnelige og mister den normale dømmekraft.

Jakob Engel-Schmidt har som politiker brugt kokain og samtidig været imod smertedulmende cannabis til døende mennesker. Det moralske kompas trænger til et grundigt eftersyn.

Gruppeformand Søren Gade kalder partikammeratens handling for torskedum og skriver på vegne af Venstre, at partiet vil hjælpe ham med at komme i behandling.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 


Arkiv

Tags

Arkiv

Relaterede