Smartlog v3 » Tag livet let » Satirisk julerevy
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Satirisk julerevy

21. Dec 2011 07:21, kire

  

2011 blev (som man kan se på billedet) året, hvor Venstre faldt, og Villy fik sin løftebrud. Helle ønskede at kick-starte, men kom til at kiksstarte - med sin tyskleasede automobile.

I samme garage stod Henrik Sass Larsens bil, der skulle til syn, men som ikke kunne sikkerhedsgodkendes. Senere slap oplysninger ud fra serien ”Nicolai og Julie”: To unge politikere havde ved julefrokosten sidste år været i kopirummet og der lavet en sød, lille socialdemokratisk sikkerhedskopi, en W-Rademacher junior.

Klamme Carsten havde boltret sig udi julens promilleglæder og lovet en kvinde akutsygehus i Svendborg og mere end det, og Özlem Cekic havde afsløret sine planer om at præsentere fattigdommen i Danmark. Hun havde fundet en stakkels, ældre mand, som gik omkring på Esplanaden uden en euro på lommen og tillige mente, at han var storskibsreder og ejede varehuse.

Men hendes Parteigenosse Ole Forsohning frarådede hende at bruge dette eksempel. Han havde selv dårlige erfaringer med ældre mænd, idet han engang havde kysset en østtysk statsmand, som havde haft bedre af lidt god, gammeldags saftevand på ældrecenteret hos Thyra Frank. (*)

Joachim B Olsen, der godt kunne ligne en med rockerrelationer, blev så beruset af sin succes på dansegulvet, at han kom til at gå ind for flerkoneri, og Lars Løkke foreslog at nedlægge de regioner, han selv havde været med til at oprette.

Henrik Dam Kristensen sagde, han gerne ville være transportminister, da han havde været postbud og vidste alt om dårlige DSB-forbindelser til Vorbasse og andre Gintberg-udkanter.

Haiku-digteren Vestager (*) fyrede røg af om, at hun godt kunne tænke sig Pandora-smykker eller en betalingsring og i øvrigt ønskede at blive cykelminister. Mette Gjerskov var ligeglad med, hvilket ministerium hun fik, bare der var en rygekabine a la Løkkes.

Da en spindoktor kom til at sige ”Luk sylten!”, opstod ideen med fedtafgifter, og for at gøre den spiselig blev man enige om, at man bare kunne fordoble antallet af spindoktorer.

Fedt mand!, sagde Helle og foreslog, at man skulle synge Dissing-sangen: ”Jeg har tolv minutter endnu…”, men den senere indiske kirkeminister mente, at det var på tide at afsynge en af de kønne julesange, og valget faldt på ”Glade (biiip!), Dejlige (biiip!)”.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv