Smartlog v3 » Tag livet let » Udsigt til bryllup?
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Udsigt til bryllup?

8. Jun 2012 05:36, kire

  

Var der planer om en homovielse, da Helle forlovede sig med Johanne? Og ender det med bryllup? Hun har jo også noget kørende med Margrethe.

Man kan stille mange spørgsmål til det, der foregår. Nogle af biskopperne er ikke så glade. Er der i virkeligheden tale om et arrangeret ægteskab? Der er i hvert fald frustration i Villys baghave for slet ikke at tale om de mange, der før kippede med A-flaget i Fælledparken.

Flere og flere af Helles venner er blevet tidligere venner. I store flokke er de flygtet, men hvorhen? Pia står med vidtåbne arme parat til at tage imod. Før stod hun ved grænsen med armene helt ude. Det var dengang, da hun svingede taktstokken og havde krammet på 2 x Lars.

Nu er Helles uglesete ven Henrik vendt tilbage og kan iagttage, at den unge Thor fører sig frem, som om han ikke har lavet andet i sit ’lange’ liv på det bonede dansegulv. Som han da kan møge det.

Kommentator Hans synes, at Thor mere og mere ligner en romersk kejser. Andre mener, at det er helt umuligt at få øje på den røde tråd, men den er der. Det bedyrer Ordfører Magnus, der har fået rollen som komiske Ali, mens Freddy igen er fræk som en slagterhund og bjæffer, at Helle er tonedøv, og at det vil gå helt galt ved brudevalsen.

Uffe, der ellers er vant til at være kaospilot, er træt af alt det hurlumhej og bebuder, at han tager østpå til Ukraine velvidende, at man derovre ikke er bleg for at overfalde og spærre de anderledes levende og tænkende inde i otte eller endnu flere år.

Følsomme Frede tager også med og efterlader kone og fire børn. Men nu gælder det fodbold. Han er ikke så trekantet som dem i det der ’trepartsnoget’, hvor alle får for lidt og endnu flere slet ingenting.

Hvad så med Johanne? Jo, den smukke elevrådsformand siges at være kravlet op i et træ, mens nogle rusker i det og råber: ”Kom nu ned, Johanne. Kom ned på jorden, kære Johanne!” Og hun svarer tilbage: ”Er jeg på nu? Så skal jeg huske at smile."

Det er guf for Mogensen & Christiansen. Så har de stof til næste uge, som allerede nu ser ud til at blive endnu mere spændende end denne. Bolden ligger pt. lige til højrebenet.

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv