Smartlog v3 » Tag livet let » Uforglemmeligt
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Uforglemmeligt

11. Apr 2012 07:32, kire

Der findes øjeblikke i tilværelsen, man altid husker.

Hvem kan for eksempel glemme, da Anders Lund Madsen havde besøg af Benny Andersen i ”Det Nye Talkshow”?

Den friske 80-årige fortalte, at han begyndte at skrive digte for at imponere en pige, han gik på studenterkursus med. Signe hed hun, og hun blev senere hans kone og mor til deres børn.

Signe Plesner Andersen, som hun kom til at hedde, har illustreret mange af Andersens bøger og bl.a. tegnet den lille figur Snøvsen, som man heller aldrig glemmer, for alle 'går fra snøvsen', og det er ikke til at bære, hvis man tager det bogstaveligt.

Samtalen i Lund Madsens talkshow blev afsluttet med en urpremiere, idet Benny Andersen tog en seddel op af sin lomme og læste dette digt:

Verdenssituationen i en nøddeskal.
Vejen frem er både trang og smal.
Skal vi frygte det globale tæppefald?
Eller enkebal?
Eller håbe på, at nogen råber: Stop en halv!
Skal. Skal ikke? Knald eller fald?
Således lyder mit bedste bud:
Hold fast, hold ord, hold af, hold ud!

Link: *

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« June 2018 »
MTWTFSS
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 


Arkiv

Tags

Arkiv