Smartlog v3 » Tag livet let » Vejle, et vadested
Opret egen blog | Næste blog »

Tag livet let

og tilværelsen alvorlig

Vejle, et vadested

11. Aug 2012 06:41, kire

For to år siden forvildede en 15 meter lang finhval sig ind i Vejle Fjord, hvor den ikke kunne røre sig ud af flækken.

På samme måde er det gået med årets debat. Den er havnet i byen, hvis navn kommer af det gamle danske ord wæthæl, der betyder vadested.

Ved et vadested kunne vandløb tidligere passeres af trafik uden hjælp af broer eller færger. Men i Vejle er der i år løbet så meget vand i åen, at man sidder fast i mudderet eller persillesovsen, for det er selvfølgelig 3Fs blokade mod Restaurant Vejlegården, der tænkes på.

Balladen starter den 30. november 2011. Da beskylder restauratør Amin Skov gruppeformanden i 3F, Henning Troelsen, for at misbruge fortrolige oplysninger fra Bevillingsnævnet, hvor Troelsen sidder. *

Ifølge Amin Skov blev han allerede dengang truet med, at indmeldingen i Krifa kunne få konsekvenser. Over for Vejle Amts Folkeblad lægger 3F's gruppeformand ikke skjul på, at han vil gå meget langt for at få Restaurant Vejlegården til at tegne overenskomst med 3F. Han udtaler:

”Vi kan ikke leve med, at en restaurant, der ligger 20 meter fra os, ikke har overenskomst med os. Derfor vil vi tage de nødvendige skridt for, at han tegner overenskomst med 3F.” Der er med andre ord tale om tre grunde: beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed! :-) 

Men for begge parter er sagen nu blevet principiel. Amin Skov tegner sig som en forkæmper for friheden, mens 3F får det til at handle om, at man er ved at sætte solidariteten over styr, og at det er fagbevægelsernes overlevelse, der er i spil.

Begge parter er som finhvalen indstillet på at kæmpe til den bitre ende, så der vil blive tale om en langvarig konflikt. Lige nu fører Vejlegården på point i den verbale boksering.

Men i denne weekend forsøger 3F at komme på benene igen med en stor annoncekampagne, der bærer titlen ”En billig fagforening koster dig kassen”. * Krifa slår dog tilbage og påstår, at 3F fordrejer virkeligheden ved at sammenligne pærer og bananer. Link: *

Denne blog laves af Kire S Dam

Image and video hosting by TinyPic

Løb ikke efter nogen, der ikke vil komme dig i møde. --- For at få en mage skal man gøre sig umage. --- Hvis man vil det hele, får man kun det halve. --- Man kan kun tabe ansigt, når man bærer maske. --- Vi har frihed til at forholde os til, hvad livet gør ved os. --- En blomst spekulerer ikke over, hvordan de andre ser ud. Den blomstrer bare. --- Problemet med virkeligheden er, at der mangler baggrundsmusik. --- Der findes kun NU. Alt andet er en fortælling. --- Den skrivende udleverer sig altid. --- ”Virkeligheden” bør skrives i anførelsestegn, for vi har hver vores. --- Husk at smage på ordene, før du spytter dem ud! --- Hvad er blåt og smager som rød maling? Blå maling! --- Vi ved, hvad vi er, men ikke hvad vi bliver. --- Man skyder da ikke en spøgefugl. --- Lykke er ikke at være noget, men at være nogen. --- Vi har alle et svar i os. Et ansvar. Noget vi skal svare for. --- Jeg leder, og jeg finder. Jeg er nemlig den perfekte leder. --- Alle veje fører til vejs ende. --- Man kan sole sig en hel dag i en varm tanke --- Jeg er i fin form. Rund er da en fin form. --- Enhver er usaglig i sin tro --- Rettidig omhu er bedre end utidig ildhu. --- Held kommer ikke af sig selv. --- Hvad du ønsker, skal du så. --- Man er mest sig selv, når man glemmer sig selv. --- Jeg har i dag oplevet et særsyn. Jeg så en jogger, der smilede. --- Det modsatte af at udvikle sig må være at indvikle sig. --- Håb er en jagthund uden spor. --- Hellere blød i knæene end i bolden. --- Erfaring er en billet til et tog, som er kørt. --- Kedsomhed er mangel på forventning. --- Sundhed er summen af alle de sygdomme, man ikke har. --- Journalistik er hastværkslitteratur. --- Udsæt aldrig til i morgen, hvad du skulle have gjort i går. --- Græsset er altid grønnere, når man husker at vande det. --- Brug din findopsomhed, og du undgår kedsomhed. --- Mit liv handler ikke om at være på, men om at finde på! --- Man skal fylde sin konto i oplevelsesbanken, så der er noget at hæve! --- Hvis man finder ind i sig selv, finder man ud af sig selv! --- Alt, der er værd at tale om, bliver sunget! --- Den, der har gode tanker og dejlige drømme, er altid i godt selskab. --- Tak for dansen! - Dansen? Jeg forsøgte bare at kæmpe mig vej hen til baren. --- Higer du efter bifald, lægger du din skæbne i andres hænder. --- Man må godt være nyttig, men ikke nævenyttig. --- Vi er alle nudister i forklædning. --- Et menneske kommer derhen, hvor det vil. --- Livet er et live-show. --- Jeg har besluttet, at i år vil jeg træne min refleksionsmuskel! --- Arbejdstitel til mine erindringer: Fra udvikling til afvikling. ---kiresdam@hotmail.com

Kalender

« July 2018 »
MTWTFSS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 


Arkiv

Tags

Arkiv